Om oss

Många idag går omkring och mår dåligt. Stress är ett hot mot hela vår folkhälsa och med detta kommer också riskerna i att drabbas av allvarliga sjukdomar – något som även bär stora kostnader för hela samhället. Vi ser att ångest och depressioner smyger sig längre ner i åldrarna. Vi ser att många idag inte rör på sig och att många aldrig lagar mat från grunden. På något sätt har vi tappat riktningen och förlagt våra kompasser.

Vi ska ändra på detta! Målet med den här sidan är att ge tips, råd och fakta om hälsa och välmående. Vi ska gå igenom allt från träning, vidare till matlagning och hela vägen bort till hur man kan agera för att reducera stress och yttre press. Ett första steg är att se över skärmtiden – och se över vad man egentligen lägger tiden på. Vi upplever att många idag lever sina liv via mobilen. Vi kollar flöden på sociala medier, vi läser tidningar, vi lyssnar på musik, vi bearbetar information och vi låter genom detta aldrig våra hjärnor vila. Vi kör rakt mot stupet i många fall. Detta vill vi skapa insikt kring och försöka bidra till en ändring.

Vi kommer även att skriva mycket om skönhet. Hur kan man nå ett utseende som man trivs med och som gör att man känner sig vacker? Vi ska ge tips och råd i dessa frågor där allt från make-up till träning och skönhetsbehandlingar kommer att avhandlas. Vi vill att du ska må så bra som möjligt och att den här sidan kommer att bli den du återvänder till i jakt på nya inspiration. Välkommen!